Merve Sevi

Merve, Sevi, Merve Sevi Sitesi, Merve Sevi Videoları, Merve Sevi Resimleri, Merve Sevi, Merve Sevi Kimdir, Merve Sevi Hayatı, Merve Sevi Dizi, Merve Sevi Film, Yalancı Yarim, Yalancı Yarim Dizisi, Yalancı Yarim Dizi, Merve Sevi Fan, Merve Sevi Röportajları, Merve Sevi Haberleri, Merve Sevi Resmi Sitesi, Merve Sevi Fan Sitesi

26 Aralık 2006

Merve Sevi Video

10 Yorumlar:

  • @ 12:57 ÖÖ, Blogger hector_61 dedi…

    merve tüm ömrümü seninle tanışmak için harcasamda bi gün senle tanisacam biliyorum...

    4 sene içinde seni bulacam...

    ne pahasına olursa olsun...

    :))

     
  • @ 10:26 ÖS, Blogger Almanya dedi…

    seni cok seviyorum bitanem ben almanyadan merve , ablacimmm sen bunlarin bütün dediklerine bakma hem piskolojin bozuluyo baskin yapiyolar ya yok seni cok seviyomm yok cok sexisin yok cok sevimlisin ay ay ay hep ayni seyler !

    neyse kib bitanem seni cok seviyorum baris abim kurtulcak üzülme caniminici saygilarimla..

     
  • @ 11:28 ÖÖ, Blogger cano2 dedi…

    yaa gercektenn de çok tatlı amaa ben 14 yaşındayımm ama çokk seviyorum merve seviyiii bence fiziide güzel ama ben fiziile ilgili şuana kadar hiç bişi sölemedim sölememde ayıp yani kızın fizii kendine size neee demi mervecimm:)

     
  • @ 8:42 ÖS, Blogger turan dedi…

    sizi seviyorum


    turan__ceza@hotmail.com

     
  • @ 2:51 ÖS, Blogger HonorOfDeath dedi…

    merve sana bitiyorum bi tanem senın için ölümü göze alırım çok güzelsin kendine dikakt et kurtlar kapmasın aşığım sana ama en sonunda sana yaklaşşcam ve elini tutucam bi şekilde seni bulucam çok güzelsin!!!

     
  • @ 2:53 ÖS, Blogger HonorOfDeath dedi…

    merve abla ben daha 15 yaşında bi fanınım seni çok seviyorum ve beğeniyorum seninle tanışmak çok istiyorum çok tatlısın barış abiyi de kaybettik ama o diğer servdiklerimiz gibi kalbimizde her zaman yaşıyıcak bunu unutma abla kendine çok dikkat et!!!

     
  • @ 2:55 ÖS, Blogger HonorOfDeath dedi…

    seni çok seviyorum bitanecik ablam benim çok güzel ve tatlısın ben daha 15 yasında ki bir hayranınım ve seninle tanışmayı cok istiyorum inşallah tanışıcaz ama bilmiyorum...abla barış abi için de çok üzüldüm ama o her zaman bizim kalbimizde yaşıyor olucak!!!

     
  • @ 2:56 ÖS, Blogger HonorOfDeath dedi…

    he bide ablacım o ilk yazılmış olan sana aşıgım gibi lafları ben yazmadım abla biri benim şifremle girip yazmış onun için de senden cok özür dilerim

     
  • @ 2:53 ÖS, Blogger yalayıcı dedi…

    seninle saatlerce sevişmek istiyorum merveeee yeee

     
  • @ 3:18 ÖÖ, Blogger feth dedi…

Yorum Gönder

<< Merve Sevi Anasayfa

 
Video izle Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Terör